Preporučamo:

Od ove godine, na policama knjižara moguće je naći novu knjigu iz domene upravljanja razvojem informacijskih sustava – „Modeliranje poslovnih procesa“, autora prof.dr.sc. Josipa Brumeca i dr.sc. Slavena Brumeca – naših višegodišnjih suradnika s kojima smo ostvarili uspješne suradnje na nekoliko većih projekata u području integracije informacijskih sustava i razvoja aplikacija.

Knjiga je namijenjena poslovnim stručnjacima i menadžerima, studentima informatičkih, ekonomskih, računarskih i drugih tehničkih usmjerenja te svim stručnjacima koji se bave područjem unapređenja procesa i poslovne uspješnosti, a tijekom dosadašnjeg obrazovanja nisu imali prilike steći sustavna znanja s ovog područja.

Alter info d.o.o. je pripomogao izdavanju knjige te preporuča knjigu svim zaljubljenicima u sustavni pogled na upravljanje poslovnim procesima odnosno informacijskim sustavima u cjelini. Više informacija o knjizi možete naći na stranicama našeg partnera, tvrtke Koris d.o.o. (link: http://koris.hr/mpp-knjiga/).

15 February 2017

Potpora izdavanju knjige „Modeliranje poslovnih procesa“

Povratak